Завантаження...

9312+ Респіратор з клапаном FFP1 Aura

Немає у наявності
Код
Р002649
0,00 ₴

Респіратор 3М 9312 з класом захисту FFP1. Обладнаний клапаном видиху Cool Flow. Який призначений для захисту від дрібних частин пилу, масляних і водних туманів та випаровувань. Своєю формою майже повністю закриває лице, та тримається на чотирьох ремінчиках.

 

Респіратор 3М 9312 з класом захисту FFP1. Обладнаний клапаном видиху Cool Flow. Який призначений для захисту від дрібних частин пилу, масляних і водних туманів та випаровувань. Респіратор складається з трьох сегментів, що у розкладеному стані майже повністю закривають лице. Центральна частина скріплена з реміньцями, що надійно фіксують респіратор на лиці та цей сегмент вмішює у собі дихальний клапан. Верхня частина гнучка, та не заважає зору, дозволяє без перешкод використовувати окуляри.

Респіратор 3М 9312 легко переносити, як у складеному стані так і готовому до примінення. 

Фільтруюча напівмаска 3M Aura моделі 9312+ забезпечує високоефективний захист органів дихання проти аерозолів різної природи. Спеціальний 3-х панельний дизайн допоможе легко і зручно надіти респіратор практично на будь-яку особу, а також дозволить респіратора не зміщувати при рухах під час носіння. Крім того, такі елементи конструкції, як рельєфна верхня панель, язичок для надягання респіратора, фігурна вирубка верхній панелі для кращої сумісності з окулярами, - роблять цю серію респіраторів ще більш зручною в різних умовах праці - і при високих концентраціях, і при високій фізичному навантаженні , і при роботі з особливо шкідливими аерозолями. Застосовується спеціальний високотехнологічний матеріал, що фільтрує з високою якістю фільтрації і низьким опором диханню. Клапан видиху 3M ™ Cool Flow ™ забезпечує комфортне і легке дихання в умовах підвищених температур і вологості, ефективно відводячи утворюється тепло, вологу і повітря, що видихається вниз від особи. Забарвлене наголов'я допомагає легко визначити ступінь захисту: жовтий для FFP1 (до 4 ГДК). Респіратори серії 3M ™ Aura ™ є складними і гігієнічно упаковані в індивідуальну упаковку, що дозволяє зручно і безпечно зберігати їх до початку використання. Повністю сумісні для роботи з окулярами 3M і іншими ЗІЗ 3М.

Докладніше
Бренд
Виробник
Тип УпаковкиКомплект
ІндикаторНі
Зверніть, будь ласка, увагу!

- Для видачі рідких складових в нестандартній упаковці додатково потрібно оплатити тару від 162 грн за одиницю, в залежності від об'єму замовлення.
- Всі ціни на сайті вказані за одиницю товару (шт / кг / л)
Back to Top