Завантаження...

Гелькоут GC CRYSTIC 65 PA 630 черн. (9005)

Немає у наявності
Код
01760
254,00 ₴

Crystic Gelcoat 65PA - прискорений, ізофталевий гелькоут чорного кольору по класифікації RAL 9005. Розроблений для нанесення пензлем, хоча доступна так само і спреєва версія гелькоуту. Crystic Gelcoat 65PA, доступний в широкій колірній палітрі, а інформація, що міститься в цій інструкції, відноситься також і до його пофарбованим модифікаціям. Крім того, неприскорена версія Crystic Gelcoat 65PA так само може постачатися.

Crystic Gelcoat 65PA - прискорений, ізофталевий гелькоут чорного кольору по класифікації RAL 9005. Розроблений для нанесення пензлем, хоча доступна так само і спреєва версія гелькоуту. Crystic Gelcoat 65PA, доступний в широкій колірній палітрі, а інформація, що міститься в цій інструкції, відноситься також і до його пофарбованим модифікаціям. Крім того, неприскорена версія Crystic Gelcoat 65PA так само може постачатися.

Застосування

Crystic Gelcoat 65PA, розроблений для використання в суднобудуванні, будівництві та транспортній галузі. Гелькоут так само підходить для використання у виробах загального застосування.

Особливості та переваги

Crystic Gelcoat 65PA характеризується відмінною водо - і атмосферостійкістю.

Атестація

Crystic Gelcoat 65PA схвалений Регістром судноплавства Ллойда для використання в конструкціях суден, що перебувають під його наглядом.

Опис

Перед використанням гелькоуту Crystic 65PA температура навколишнього середовища повинна досягти 18ºС -20ºС. Перемішайте добре вручну або за допомогою низькошвидкісної мішалки, щоб уникнути аерації, а потім залиште на деякий час для відновлення тиксотропності. Для початку реакції затвердіння Crystic 65PA необхідно додати тільки каталізатор. Рекомендується використовувати каталізатор Бутанокс М50 (або інший аналогічний каталізатор), який необхідно додавати в кількості 2%. (Проконсультуйтеся зі службою технічної підтримки в разі використання іншого каталізатора). По можливості каталізатор повинен бути ретельно вмішаний в гелькоут за допомогою низькошвидкісної механічної мішалки.

Життєздатність

Температура

Життєздатність у хвилинах

15˚С

24

20˚С

15

25˚С

9

Перед затвердінням, температура гелькоуту, форми і робочого приміщення повинна досягти 15°C і вище.

Застосування

При використанні гелькоуту Crystic 65PA в звичайних виробах, товщина мокрого шару повинна контролюватися і складати 0.4-0.5 мм. (0.015-0.020 дюймів). Як орієнтир, витрата гелькоуту становить приблизно 450 - 600г/м² (залежно від пігменту) і дає необхідну товщину поверхні при рівномірному нанесенні.

Домішки

Гелькоут Crystic 65PA постачається в обмеженому колірному діапазоні. Це виключає можливість допуску помилок в додаванні невеликої кількості пігментних паст. Крім того, наповнювачі або пігменти можуть негативно позначитися на водо- і атмосферостійкості гелькоуту. При додаванні 2% розчину Crystic MW, гелькоут Crystic 65 PA можна використовувати для верхнього шару, щоб досягти нормальної липкості.

Рекомендації

Перед використанням всіх пігментних гелькоутів, користувачам рекомендується проводити тестування у власних умовах для досягнення необхідної якості поверхні.

Типові властивості

У наведених нижче таблицях описуються характерні властивості Crystic 65 PA, отримані в результаті тестування відповідно до методу SB, BS, EN або BS EN ISO.

Властивість

 

Рідкий гелькоут

Зовнішній вигляд

 

Mauvish, хмарний

В'язкість при 25˚С

 

Тиксотропний

Питома маса при 25ºС

 

1.11

Вміст летких речовин

%

34

Час гелеутворення при 25ºС і використанні 2% Бутанокс М 50 (або подібного каталізатора)

хвилин

9

Термін зберігання при 20ºС

місяців

3

 

Властивість

 

Повністю затверділий* (ненаповнене лиття)

Твердість по Барколу (модель GYZJ 934-1 )

 

42

Водопоглинання на протязі 24 годин при 23ºС

мг

18

Деформаційна теплостійкість під навантаженням † (1.80 МПа)

º С

75

Подовження при розриві

%

3.0

Міцність при розтягуванні

МПа

75

Модуль пружності при розтягуванні

МПа

3500

* Схема затвердіння - 24 години при 20˚С, 3 години при 80˚С

† Схема затвердіння - 24 години при 20˚С, 5 годин при 80˚С, 3 години при 120˚С

Постзатвердіння

Відповідний для більшості застосувань ламінат, може виготовлятися з затверділого при температурі навколишнього середовища 20°C гелькоуту Crystic 65 PA. Проте, для отримання оптимальних властивостей, перед використанням, ламінат повинен піддатися повторному затвердінню. Затвердіння виробів повинно здійснюватися на протязі 24 годин при температурі 20°C, після чого застосовується повторне затвердіння на протязі 3 годин при 80°C.

Зберігання

Гелькоут Crystic 65 PA повинен зберігатися в оригінальних контейнерах у місцях, віддалених від прямого сонячного попадання. Рекомендована температура зберігання повинна по можливості бути менше 20°С і не перевищувати 30°С. В ідеалі, контейнери необхідно розкривати тільки безпосередньо перед використанням.

Упаковка

Гелькоут Crystic 65 PA постачається в контейнерах ємністю 25 кг і 225 кг.

Здоров'я та безпека

Дивіться інструкцію з техніки безпеки матеріалу.

Докладніше
Тара20кг
БрендCrystic
ВиробникSCOTT BADER
Тип УпаковкиВідро
ІндикаторНі
Зверніть, будь ласка, увагу!

- Для видачі рідких складових в нестандартній упаковці додатково потрібно оплатити тару від 162 грн за одиницю, в залежності від об'єму замовлення.
- Всі ціни на сайті вказані за одиницю товару (шт / кг / л)
Back to Top