Завантаження...

Гелькоут GC LS 30 PA Cream 3675 RAL 9003

В наявності
Код
21395
253,00 ₴

Crystic LS 30PA - гелькоут з підвищеною стійкістю до погодних умов на основі Iso - NPG. Це прискорений, наповнений гелькоут, призначений для напилення. Продукт доступний в широкій колірній палітрі, а інформація, що міститься в цій інструкції, відноситься також і до його пофарбованих модифікацій.

Crystic LS 30PA - гелькоут з підвищеною стійкістю до погодних умов на основі Iso - NPG. Це прискорений, наповнений гелькоут, призначений для напилення. Продукт доступний в широкій колірній палітрі, а інформація, що міститься в цій інструкції, відноситься також і до його пофарбованих модифікацій.

Служба технічної підтримки Scott Bader може надати інформацію і дати рекомендації щодо використання композиційних матеріалів у різних сферах застосування.

Застосування

Crystic LS 30PA рекомендується використовувати в суднобудуванні, наземному транспорті та будівництві. Гелькоут так само підходить для загального застосування.

Особливості та переваги

Crystic LS 30PA був розроблений для забезпечення стійких властивостей до атмосферних впливів. В'язкість гелькоуту забезпечує однорідність покриття при мінімальній пористості плівки. Crystic LS 30PA, як правило, містить 29 - 31% стиролу, якщо використовується, як фарбувальний гелькоут, що допомагає мінімізувати викиди стиролу на робочому місці. Надійна технологія дозволяє використовувати гелькоут в багатьох сферах.

Характеристика продукту

Перед використанням Crystic LS 30PA, необхідно обумовити температуру навколишнього середовища ( 18°C - 25°С) і обережно розмішати продукт. Для початку реакції затвердіння Crystic LS 30PA, необхідно додати каталізатор. Рекомендується використовувати Бутанокс М (або інший подібний каталізатор), який додається в гелькоут в кількості 1-2%. Ненасичені поліефірні продукти у своїй масі, можуть виділяти реактивне тепло. При додаванні каталізатору вручну (наприклад, для використання з допоміжним обладнанням для напилення) для закінчення роботи, не готуйте більше передбаченої кількості матеріалів. Переконайтеся в тому, що після використання обладнання для напилення ретельно очищено. Звертайтеся в нашу службу технічної підтримки при необхідності отримання додаткової консультації.

Рекомендується

  • Акуратно перемішайте гелькоут вручну або за допомогою низько швидкісної механічної мішалки перед використанням.
  • Переконайтеся, що температура робочого приміщення становить 18-25°С.
  • Наносіть при мінімальному тиску, щоб досягти прийнятної форми розпилу.
  • Наносіть тонкий шар гелькоуту навіть на пропуски, нарощуючи товщину шару до 0,5 - 0,6 мм.
  • Забезпечте достатню вентиляцію форми.

Не рекомендується

  • Перевищувати товщину мокрого шару 0,8, щоб уникнути патьоків.
  • Забезпечити вивітрювання парів в глибоких формах щоб уникнути уповільнення реакції затвердіння.
  • Перевищувати товщину шару в кутах так, як це може призвести до передчасного знімання.

Домішки

Додавання пігментних паст або інших добавок, може негативно вплинути на розпилювальні властивості і затвердіння гелькоуту. Рекомендується замовляти гелькоут у компанії Scott Bader в потрібному кольорі.

Рекомендації з тестування

Перед використанням всіх пігментних гелькоутів, користувачам рекомендується проводити тестування у власних умовах для досягнення необхідної якості поверхні.

Постотвердіння

Гелькоут Crystic LS 30PA підходить для більшості застосувань, якщо твердіє при температурі навколишнього середовища. Однак, для кращих властивостей, твердіння повинно проводитися на протязі 24 годин при температурі 20°C, після чого застосовується постотвердіння на протязі 3 годин при 80°C.

Основні характеристики

У наведених нижче таблицях описуються характерні властивості Crystic LS 30PA, отримані в результаті тестування відповідно до методів Scott Bader.\

Властивості гелькоуту «White 337»

Метод

Типовий результат

В'язкість при 25˚С 0.6 s - 1

3.41

250 poise

В'язкість при 25˚С 4500 s - 1

3.6

2.4 poise

Питома маса при 25ºС

 

1.2 г/сс

Термін зберігання при 20ºС

 

3 місяці

Час гелеутворення при 25ºС і використанні 2% Бутанокса М50 (або іншого подібного каталізатору)

5.25

9 хвилин

 

Основні характеристики

Наведені нижче механічні властивості гелькоуту отримані в результаті тестування відповідно до методу BS 2782.

Механічні властивості

Одиниці виміру

Значення (2 s.f.)

Твердість по Барколу (Модель 934- 1)*

 

46

Деформаційна теплостійкість **

ºС

62ºС

Водопоглинення, 4 тижні при 23ºС*

мг

10 мг

Міцність при розтягуванні*

МПа

52 МПа

Подовження при розриві *

%

2.8%

* Схема затвердіння - 24 години при 20˚С, 3 години при 80˚С

** Схема затвердіння - 24 години при 20˚С, 5 годин при 80˚С, 3 години при 120˚С

Зберігання

Crystic LS 30PA повинен зберігатися в оригінальних контейнерах, в місцях, віддалених від прямого сонячного попадання. Рекомендована температура зберігання повинна по можливості бути менше 20°С і не перевищувати 30°С. В ідеалі, контейнери необхідно розкривати тільки безпосередньо перед використанням.

Упаковка

Crystic LS 30PA постачається в контейнерах ємністю 25 кг і 225 кг.

Здоров'я та безпека

Дивіться інструкцію з техніки безпеки матеріалу.

Докладніше
Тара25кг
БрендCrystic
ВиробникSCOTT BADER
Тип УпаковкиВідро
ІндикаторНі
Зверніть, будь ласка, увагу!

- Для видачі рідких складових в нестандартній упаковці додатково потрібно оплатити тару від 162 грн за одиницю, в залежності від об'єму замовлення.
- Всі ціни на сайті вказані за одиницю товару (шт / кг / л)
Back to Top