Завантаження...

Гелькоут Italbeit WHITE 3460 Iso/Npg Brush RAL 9003

Немає у наявності
Код
Р005419
275,00 ₴

Ця серія гелькоутів, розроблена компанією italbeit, була створена з використанням смоли на основі ізофталевої кислоти та неопентилгліколю та представляє найвищий рівень хімічної стійкості. Ізонеопентилові гелькоути ( Iso Npg) поєднують в собі важливі характеристики, які можна узагальнити наступним чином: • відмінна водостійкість • відмінна стійкість до УФ -променів • чудові механічні властивості • простота нанесення

Ця серія гелькоутів, розроблена компанією italbeit, була створена з використанням смоли на основі ізофталевої кислоти та неопентилгліколю та представляє найвищий рівень хімічної стійкості. Ізонеопентилові гелькоути ( Iso Npg) поєднують в собі важливі характеристики, які можна узагальнити наступним чином: • відмінна водостійкість • відмінна стійкість до УФ -променів • чудові механічні властивості • простота нанесення Ізонеопентилові гелькоути були розроблені для використання у морському секторі, у санітарному секторі, ваннах та басейнах, у виробництві гірки для аквапарків. Характеристики застосування Перевірте температуру продукту, форм та навколишнього середовища, яка повинна бути від 18 ° C до 25 ° C. Продукт поставляється вже прискореним і має бути каталізований традиційними МЕКП у зі ставкою 1,5% - 2%. Товщина плівки вологого гелевого покриття повинна бути, залежно від форми та способу нанесення, приблизно 0,4 - 0,5 мм, що еквівалентно для кількості продукту від 600 до 800 приблизно г / м². У разі використання безповітряних систем тощо, ми рекомендуємо правильно налаштувати систему (форсунка та тиск). Якщо для його застосування потрібне подальше розведення, тип та кількість розчинника можуть змінюватися відповідно до конкретних потреб замовника.

Докладніше
Тара25кг
БрендItalbeit
ВиробникITALBEIT
Тип УпаковкиВідро
ІндикаторНі
Зверніть, будь ласка, увагу!

- Для видачі рідких складових в нестандартній упаковці додатково потрібно оплатити тару від 162 грн за одиницю, в залежності від об'єму замовлення.
- Всі ціни на сайті вказані за одиницю товару (шт / кг / л)
Back to Top