Гелькоут Lavecoat FN (S) C.299 RAL 1015 25kg
Вогнестійкий гелькоут LAVECOAT FN є результатом еволюції таких гелькоутів, поєднуючи високу ступінь стійкості до вогню і низьку емісію диму з дуже високим рівнем блиску, а також водостійкість і стійкістю до пожовтіння, що зазвичай не властивих вогнестійким гелькоута.
Вогнестійкий гелькоут LAVECOAT FN є результатом еволюції таких гелькоутів, поєднуючи високу ступінь стійкості до вогню і низьку емісію диму з дуже високим рівнем блиску, а також водостійкість і стійкістю до пожовтіння, що зазвичай не властивих вогнестійким гелькоута. Завдяки цим властивостям, вогнестійкий гелькоут LAVECOAT FN особливо рекомендується застосовувати там, де поряд з вогнестійкістю потрібно мати високоякісний зовнішній вигляд. Ламінат, виготовлений з вогнетривкої смоли LERPOL RS10 FRN і LAVECOAT FN, успішно пройшов тест визначає опір горінню відповідно до нормативів IMO Res. MSC 61 (67) Annex 1 Part 5, і спеціальний тест на виділення диму при горінні відповідно до нормативами IMO Res. MSC 61 (67) Annex 1 Part 2.
Даний гелькоут не містить галогенізованих продуктів або будь-яких інших добавок, які можуть бути джерелом виникнення токсичних димів.У разі горіння це призводить до виникнення диму в дуже малих кількостях і дуже низьку токсичність. LAVECOAT FN виготовляється в версіях для напилення та нанесення пензлем. Через особливостей хімічного складу для версії для нанесення пензлем доступні не всі кольори. У версії для напилення такого не бракує.Для правильної полімеризації необхідно додавати 2% MEKP або пероксиду ацетил ацетону. У разі необхідності зменшення часу полімеризації рекомендується додати DEAA в кількості 0,05% -0,3%. В цьому випадку гелькоут не повинен залишатися на матриці тривалий час через швидке затвердіння.
Властивості не затверділого гелькоуту |
Метод тестування вогнестійкого гелькоуту |
Одиниця вимірювання |
Показник |
|
Пензель |
Напилення |
|||
Щільність при 20С |
Lave03 |
г/см3 |
1.5+-0.1 |
1.4+-0.1 |
Вміст сухої речовини |
Lave04 |
% |
76+-2 |
72+-2 |
Вміст летючих органічних сполук |
Lave04 |
% |
24+-2 |
28+-2 |
Вязкість по Брукфільду 25С (0.34 сек -1) |
Lave01 |
mPas |
100000+-20000 |
60000+-15000 |
Вязкість по Брукільду 25С (3.4 сек – 1) |
Lave01 |
mPas |
15000+-3000 |
7500+-1500 |
Час гелеутворення |
Lave02 |
Хвилина |
11+-2 |
18+-2 |
Зберігання
У заводській упаковці в темному приміщенні при температурі не вище 20 ° C мінімальний термін зберігання продукту 3 місяці з дати виробництва. У літній період часу або при підвищеній температури зберігання, термін придатності може бути зменшений. Більш тривале зберігання або зміна умов зберігання можуть привести до зміни характеристик продукту.
Тара | 25кг |
---|---|
Бренд | LAVECOAT |
Виробник | LAVESAN |
Тип Упаковки | Відро |
Індикатор | Ні |