Гелькоут LAVECOAT IO (S-BV) c.2958 RAL 3020 25kg
Даний гелькоут загального використання, виготовлений на основі ізофталевої смоли і об'єднує в собі відмінні фізико-механічні властивості і легкість в застосуванні. Міцність і твердість, високі показники відносного подовження, здатність зберігати яскравість кольору і високий глянець довгий час, роблять LAVECOAT IO ідеальним для виготовлення деталей, які повинні витримувати погані погодні умови і / або будуть використовуватися в агресивному середовищі, наприклад сантехнічні вироби та кухонні меблі.
Даний гелькоут загального використання, виготовлений на основі ізофталевої смоли і об'єднує в собі відмінні фізико-механічні властивості і легкість в застосуванні. Міцність і твердість, високі показники відносного подовження, здатність зберігати яскравість кольору і високий глянець довгий час, роблять LAVECOAT IO ідеальним для виготовлення деталей, які повинні витримувати погані погодні умови і / або будуть використовуватися в агресивному середовищі, наприклад сантехнічні вироби та кухонні меблі.
Міцність і твердість, високі показники відносного подовження, здатність зберігати яскравість кольору і високий глянець довгий час, роблять гелькоут загального використання LAVECOAT IO ідеальним для виготовлення деталей, які повинні витримувати погані погодні умови і / або будуть використовуватися в агресивному середовищі, наприклад сантехнічні вироби та кухонні меблі. Завдяки особливим реологическим властивостями, товщина нанесення може варіюватися від 350 до 900 мікрон рідкого гелькоута. Менша товщина гелькоута може привести до його «роз'їдання» смолою; велика товщина може зробити гелькоут крихким при зовнішніх впливах. Для правильної полімеризації необхідно додавати 2% MEKP. LAVECOAT IO виготовляється для напилення та нанесення пензлем, також доступний у версіях «Топкоут» і зі зниженою в'язкістю.
Властивості не затверділого гелькоуту |
Метод тестування вогнестійкого гелькоуту |
Одиниця вимірювання |
Показник |
||
Пензель |
Напилення |
Низька вязкість |
|||
Щільність при 20С |
Lave03 |
г/см3 |
1.3+-0.1 |
1.2+-0.1 |
1.2+-0.1 |
Вміст сухої речовини |
Lave04 |
% |
70+-2 |
63+-2 |
62+-2 |
Вміст летючих органічних сполук |
Lave04 |
% |
24+-2 |
28+-2 |
38+-2 |
Вязкість по Брукфільду 25С (0.34 сек -1) |
Lave01 |
mPas |
110000+-20000 |
57000+-10000 |
42000+-8000 |
Вязкість по Брукільду 25С (3.4 сек – 1) |
Lave01 |
mPas |
15000+-3000 |
7500+-1500 |
5500+-1000 |
Час гелеутворення |
Lave02 |
Хвилина |
11+-2 |
15+-2 |
15+-4 |
Властивості затверділого гелькоуту |
Метод тестування |
Одиниця вимірювання |
Показник |
||
Твердість по Барколю |
ASTM-D |
|
43+-2 |
Зберігання
У заводській упаковці в темному приміщенні при температурі не вище 20 ° C мінімальний термін зберігання продукту 6 місяців з дати виробництва. У літній період часу або при підвищеній температури зберігання, термін придатності може бути зменшений. Більш тривале зберігання або зміна умов зберігання можуть привести до зміни характеристик продукту.
Тара | 25кг |
---|---|
Бренд | LAVECOAT |
Виробник | LAVESAN |
Тип Упаковки | Відро |
Індикатор | Ні |