Гелькоут LAVECOAT IO (S) C.D29 RAL 1028 25 KG
Властивості незатвердженого гелькоута |
Метод тестування |
Одиниця вимірювання |
Показник |
|||||
Пензель |
Напилення |
Низька в'язкість |
||||||
· Щільність при 20 °C |
lave03 |
г/см3 |
1.3 ± 0.1 |
1.2 ± 0.1 |
1.2 ± 0.1 |
|||
· Вміст сухої речовини |
lave04 |
% |
70 ± 2 |
63 ± 2 |
62 ± 2 |
|||
· Вміст летких органічних сполук |
lave04 |
% |
30 ± 2 |
37 ± 2 |
38 ± 2 |
|||
· В'язкість по Брукфільду при 25 °C (0.34 sec-1) |
lave01 |
mPa·s |
110000 ± 20000 |
57000 ± 10000 |
42000 ± 8000 |
|||
· В'язкість по Брукфільду при 25 °C (3.4 sec-1) |
lave01 |
mPa·s |
15000 ± 3000 |
7000 ± 1500 |
5500 ± 1000 |
|||
· Час гелеутворення |
lave02 |
хвилина |
11 ± 2 |
15 ± 4 |
15 ± 4 |
|||
Затвердження при 25 °C, зразок 100г з 2% MEKP |
||||||||
Властивості затвердженого гелькоута |
Метод тестування |
Одиниця вимірювання |
Показник |
|||||
· Твердість по Барколю |
ASTM-D |
|
43 ± 2 |
Зберігання
У заводській упаковці в темному приміщенні при температурі не вище 20 ° C мінімальний термін зберігання продукту 6 місяців з дати виробництва. У літній період часу або при підвищеній температури зберігання, термін придатності може бути зменшений. Більш тривале зберігання або зміна умов зберігання можуть привести до зміни характеристик продукту. P>
Тара | 25кг |
---|---|
Бренд | LAVECOAT |
Виробник | LAVESAN |
Тип Упаковки | Відро |
Індикатор | Ні |