Завантаження...

Поліефірна смола CRESTAPOL 1080

В наявності
Код
П6109
608,00 ₴

Crestapol 1080 - це міцний, дуже гнучкий ненасичений уретан-акрілат в стирольному мономері. Ця добавка призначена для складання високоефективних, ударопрочних адгезивів і сумісна з більшістю ненасичених поліефірних і вінілових смол, використовується для підвищення гнучкості, адгезії, удароміцності і міцності на розтягнення.

Crestapol® 1080 - це міцний, дуже гнучкий ненасичений уретан-акрілат в стірольному мономері. Ця добавка призначена для створення високоефективних, ударостійких адгезивів і сумісна з більшістю ненасичених поліефірних і вінілових смол, використовується для підвищення гнучкості, адгезії, удароміцності і міцності на розтягнення. Широко використовується в критичних структурах, після затвердіння перетворюється в висококлейкий, ударопоглинаючий полімер, що володіє високою хімічною стійкістю і зовнішньої міцністю.
 
Може входити до складу адгезивів і герметиків для армованих волокном поліефірів (FRP), металевих і керамічних субстратів. Особливо добре використовувати Crestapol 1080 там, де потрібна наявність високої удароміцності.
 
Добавки
 
Crestapol 1080 має високу стійкість до наповнювачів, таких як карбонати, тальк, слюда і барити. Він може бути пігментований додаванням до 5% кристалічних паст.
 
Використання
 
Дозування: добавка 20-50% Crestapol® 1080 додається до смоли в залежності від необхідної еластичності, може бути додана до 90%. Додаючи 20% добавки до смоли, міцність на розтягнення збільшується в середньому на 7%.
Докладніше
Тара225кг
БрендCrystic
ВиробникSCOTT BADER
Тип УпаковкиБочка
ІндикаторНі
Зверніть, будь ласка, увагу!

- Для видачі рідких складових в нестандартній упаковці додатково потрібно оплатити тару від 162 грн за одиницю, в залежності від об'єму замовлення.
- Всі ціни на сайті вказані за одиницю товару (шт / кг / л)
Back to Top