Засоби для полірування поверхонь матриць та склопластиків

Як забезпечити поверхні виробів високий блиск, стійкість до забруднень та УФ-променів? - Використовувати полірувальні пасти та суміші. Вони легко видаляють сліди від попереднього шліфування, потьоки води та інших рідин. 

Розберемо види полірувальних сумішей на прикладі лінійки від Paiboat Composites

Для стартового (первинного) полірування склопластикових виробів та майстер-моделей застосовується суміш NW-1+. Ця полірувальна паста має у своєму складі великий абразивний наповнювач, що саморуйнується в процесі полірування.

Дана паста дозволяє швидко отримати якісний глянець і не залишає помутніння та ореолів після полірування. Використовується з полірувальним кругом з вовни ST-1 після обробки поверхні шліфувальним папером фракції 800-1000. Легко використовувати на вертикальних поверхнях.

Для фінішного полірування після NW-1+ використовують NW-65 - полірувальну пасту, що має у своєму складі дрібний абразивний наповнювач, який забезпечує найвищий стійкий блиск та захист виробу. Ідеально підходить для поліефірних, епоксидних, акрилових, поліуретанових лаків та поверхонь. Використовується з полірувальним кругом з дрібної вовни ST-3.

Для полірування твердих поверхонь матриць (епоксивінілефір) застосовується суміш NW-0 – полірувальна паста, розроблена для композитних форм. Використовується після шліфувального паперу 800-1000, має невелику витрату та забезпечує гарний рівень блиску. Використовується з полірувальним кругом з дрібної вовни ST-2.

 

Вироби чорного кольору - це не тільки стильно, але й дуже відповідально. Поверхня такого виробу має бути ідеальною: рівною, глянцевою, не містити розводів, подряпин та інших видимих оку дефектів. 

Полірування темних та чорних виробів - особливо кропітка справа. Для цього процесу ми маємо в асортименті спеціальні засоби:

JUST 1 BLACK - полірувальна паста чорного кольору, що має у своєму складі великий абразивний наповнювач, який саморуйнується в процесі полірування. Дана паста дозволяє швидко отримати якісний глянець і не залишає помутніння після полірування. Використовується після обробки поверхні шліф. папером фракції 800-1000.

Серед переваг:

  • швидке полірування темних та чорних виробів;
  • відсутність ефекту голограми на поверхні;
  • заповнення великих пор та мікротріщин.

TOPFINISH 2 BLACK - полірувальна паста чорного кольору для фінішного полірування, що має у своєму складі дрібний абразивний наповнювач, який забезпечує найвищий стійкий блиск та захист виробу. Паста TOPFINISH 2 BLACK:

  • повністю закриває ефект пористості на темних виробах;
  • залишає ідеальний глянець та не дає ефекту голограми;
  • прибирає всі мікротріщини та подряпини на виробі.